Postadres (Let op! Geen bezoekadres – onze spullen staan in Sneek)

De Kamp 6a
NL-8551 PD Woudsend

Tel. +31 6117 199 60
E-Mail info@madamepetite.nl

Afhaalpunt spullen (geen postadres, alleen op afspraak, ingang poort voormalige Flach drukkerij)
Iepenlaan 7
8603 CE Sneek

Kvk: 62957392

Btw: NL459173315B01

Eigenaar
Julia Köhler

Copyright © Marshmallow & Magnolia 2021. Alle rechten voorbehouden.

Afbeeldingen, logo’s en teksten op de website van Madame Petite zijn beschermd door het Nederlandse auteursrecht. Tenzij anders vermeld, mag niets van deze website worden verspreid, gebruikt of overgenomen zonder de schriftelijke toestemming van Madame Petite.

Disclaimer
De website madamepetite.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Madame Petite aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website.
Madame Petite gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Handelsmerk
Alle genoemde handelsmerken horen bij de respectieve eigenaar.

Foto’s
Madame Petite

Foto’s © shutterstock.com , unsplashed.com, Vierlieft, Romy der Mout, pinterest.com, Janna Blom fotografie, Ilka van Wieren, Martijn Roos, Louise Boonstoppel Fotografie, Caren Donders/Lars Verkroost, Froukje Wilming,Homan Photgraphy

Colofon