Trouwen is magisch.
Het moment dat alles samenkomt, de liefde tussen het bruidspaar, de gasten, het gevoel dat even alles stilstaat en je even in een andere wereld duikt voor 24 uur (of langer). 
Ik kan dan ook niets anders zeggen dan dat wij een klein beetje verslaafd zijn aan bruiloften en het elke keer weer een enorme eer vinden om onderdeel van een bruiloft te mogen zijn. 

Vier jaar geleden zijn wij onder de naam van Madame Petite begonnen en met de verhuur van mooie meubelstukken met verhaal voor bruiloften en evenementen. 
Inmiddels  zijn wij uitgegroeid tot een styling bureau die met veel passie en liefde jullie mooiste dag komt verzorgen.

Naast de verhuur verzorgen wij de gehele styling van jullie mooie dag van A tot Z en brengen wij jullie wensen tot leven.
Bloemen spelen hierbij een key factor want zij ronden letterlijk het geheel af. Zonder bloemen geen styling! Wij verzorgen dan ook met liefde en oog voor details het bloemwerk voor jullie dag of feestje.
Wij hopen met onze items, styling en bloemen jouw bruiloft, evenement of fotoshoot een stuk persoonlijker en mooier te maken.

Naast bruiloften verzorgen wij ook de styling en verhuur voor evenementen en hebben wij het in het verleden met heel veel plezier voor o.a. Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018, Theater Sneek, Playgrounds Festival in Breda en Eindhoven, Hunkemöller campagain 2020 (lente/herfst) of One Local Day mogen werken en zijn onze shoots, aan welke wij mee mochten werken o.a. gepubliceerd in het Trouwplannen magazine (editie 2018/2019), zankyou, Sisters in Law in Zweden, the Lane of Girls of Honour.

En wie is nou Julia? 

Dat ben, 32 jaar jong en het gezicht van en achter Marshmallow & Magnolia Styling. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Mario en mama van twee kleine spetters Lotte (2 jaar) en Ellie (0 jaar).
Ik ben geboren en getogen in Duitsland en woon sinds mijn studie in 2008 in Nederland.  Al 4 jaar lang mogen wij bruiloften verzorgen en wat is het toch elke keer een feestje om onderdeel van zo een bijzondere en mooie dag te mogen zijn. 

Ik word zelf enorm blij van:: 
bloemen / een zwoele zomeravond / lekker en uitgebreid dineren met vrienden en familie / een zonsondergang / warme chocolademelk (met slagroom!) na een lange wandeling / een goed boek / het getik van regen op de ramen / lange en uitgebreide knuffelsessies op de zondagochtend met mijn kids / de geur van verse croissants / warme aardetinten / kringloopgeluk / taart / de eerste lentedagen / reizen / sushi / tulpenvelden / de geur van de zee

Momentenliefhebber, dromer, durver met een zwakte voor bloemen en de kleine dingen in het leven

Hi, ik ben Julia

@ForLoveWelive