FAQ 

Hanteren Jullie een minimum bestedingsbedrag? 

Ja, voor styling hanteren wij een minimum bedrag van 1.895,- voor de bloemen € 500,- en de verhuur € 150,- 

Wat zijn de betaligsvoorwaarden? 

De betaling geschied in twee termijnen.Je ontvangt samen met de definitieve bevestiging van je gehuurde items een factuur. Wij verzoeken je vriendelijk de aanbetaling van 30 % van het totaalbedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken. Na het inleveren van je items ontvang je een tweede factuur van ons met het restbedrag en heb je wederom 14 dagen de tijd om het bedrag over te maken. De borg dien je tijdens het ophalen of bezorgen contant te betalen. Let op! Vindt je evenement/feestje of bruiloft al binnen 4 weken bij bestelling plaats, dan brengen wij meteen het volledige bedrag in rekening.

Bezorgen jullie ook? 

Neem je styling af, dan zijn hier reeds de bezorgkosten inbegrepen. Voor de verhuur hanteren wij een minimum bestedingsbedrag voor de levering van €  200,– exclusief leveringskosten.
Vor de afname van (los) bloemwerk en de verhuur vragen wij 0,52 cent per gereden km, gerekend vanaf Sneek, Iepenlaan 7.
De prijs is inclusief btw, chauffeur en benzinekosten. Je dient het aantal km keer 4 te berekenen. Uiteraard ben je vrij om zelf alle items op te halen bij onze locatie in Sneek.

Voor totaalconcepten, dus styling en bloemen raden wij je aan om minimaal 6 maanden a 1 jaar van tevoren contact met ons op te nemen. Voor de verhuur raden wij aan om minimaal 3 maanden van tevoren je bestelling te plaatsen. 

Hoelang van tevoren moeten wij contact met Marshmallow & Magnolia opnemen? 

Hoe kunnen wij met Marshmallow & Magnolia contact opnemen? 

Wij zijn via de mail hello@mmstyling.nl bereikbaar of telefonisch via 06-117 199 60. Wij doen ons uiterste best om vragen binnen 2 werkdagen te beantwoorden muv feestdagen en weekenden. Vooral in het hoogseizoen van maart tot en met oktober zijn wij wat minder goed bereikbaar. Heb je na 2 werkdagen nog geen reactie mogen ontvangen, bel dan gerust.
Kijk ook even in je postvak met de ongewenste mails!