FAQ 

Hanteren Jullie een minimum bestedingsbedrag? 

Ja, voor styling hanteren wij een minimum bedrag van 3.495,- voor totaalconcepten,  2.095,- voor de styling en € 1.795,- voor de bloemen. 

Wat zijn de betaligsvoorwaarden? 

De betaling geschied in twee termijnen.Je ontvangt samen met de definitieve bevestiging van je gehuurde items een factuur. Wij verzoeken je vriendelijk de aanbetaling van 40 % van het totaalbedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken. Vind je bruiloft/evenement binnen 6 weken plaats bij het ondertekenen van de overeenkomst dan dient het volledige bedrag met een keer betaald te worden. 

HOEVEEL BRUILOFTEN NEEM JE AAN PER JAAR? 

Om onze kwaliteit te waarborgen nemen wij maximaal 15 bruiloften per seizoen aan. Hiervan "reserveren" wij 3 plekjes voor bruiloften
in het buitenland en 12 binnen Nederland. Wij vinden het zeer belangrijk om voldoende aandacht en onze bruidsparen en bruiloften te kunnen besteden. Je bent bij ons dan ook geen 
nummertje maar nemen wij ons alle tijd voor je. Wij werken dan ook niet met een maximaal aantal contactmomenten. Heb je ons nodig zijn wij er. 

Voor totaalconcepten, dus styling en bloemen raden wij je aan om minimaal 6 maanden a 1 jaar van tevoren contact met ons op te nemen. Omdat wij maar een beperkt aantal huwelijken aannemen raden wij je aan om niet te lang te wachten met het opvragen van onze brochure. 

Hoelang van tevoren moeten wij contact met Marshmallow & Magnolia opnemen? 

Hoe kunnen wij met Marshmallow & Magnolia contact opnemen? 

Wij zijn via de mail hello@marshmallowandmagnolia.com bereikbaar of telefonisch via 06-117 199 60. Wij doen ons uiterste best om vragen binnen 2 werkdagen te beantwoorden muv feestdagen en weekenden. Vooral in het hoogseizoen van maart tot en met oktober zijn wij wat minder goed bereikbaar. Heb je na 2 werkdagen nog geen reactie mogen ontvangen, bel dan gerust.
Kijk ook even in je postvak met de ongewenste mails!